Logo Pierogarni Złote Jabłko

Nasze pole

W trosce o jakość produktów

Naszą restaurację  zaopatrujemy w produkty własnej uprawy. Dysponujemy 2- hektarowym polem, na którym uprawiamy kapustę, cebulę, truskawki, ogórki i wiele innych. Wszystkie produkty wykorzystywane w naszych daniach są wytwarzane w ekologiczny sposób.

W trosce o jakość produktów

Naszą restaurację  zaopatrujemy w produkty własnej uprawy. Dysponujemy 2- hektarowym polem, na którym uprawiamy kapustę, cebulę, truskawki, ogórki i wiele innych. Wszystkie produkty wykorzystywane w naszych daniach są wytwarzane w ekologiczny sposób.

Nasze przetwory

Własnoręcznie przetwarzamy nasze produkty, które wykorzystujemy w daniach, bądź sprzedajemy jako przetwory BIO w naszej restauracji. Dostępne są przygotowane przez nas ogórki kiszone, kapusta kiszona, czy sok z buraków. Sprzedajemy również uprawiane na naszym polu warzywa. Kapusta kiszona, która znajduje się w naszych pierogach jest wytwarzana przez nas od pędu do gotowego dania.

Nasze przetwory

Własnoręcznie przetwarzamy nasze produkty, które wykorzystujemy w daniach, bądź sprzedajemy jako przetwory BIO w naszej restauracji. Dostępne są przygotowane przez nas ogórki kiszone, kapusta kiszona, czy sok z buraków. Sprzedajemy również uprawiane na naszym polu warzywa. Kapusta kiszona, która znajduje się w naszych pierogach jest wytwarzana przez nas od pędu do gotowego dania.

Nasze zwierzęta

Stado tych pierzastych stworzeń pomaga nam w zaopatrywaniu naszej restauracji w jajka do pierogów i nie tylko. Na naszym wybiegu kury, kaczki i gęsi pasą się zielonym owsem i samopszą.

Nasze zwierzęta

Stado tych pierzastych stworzeń pomaga nam w zaopatrywaniu naszej restauracji w jajka do pierogów i nie tylko. Na naszym wybiegu kury, kaczki i gęsi pasą się zielonym owsem i samopszą.

Wszystko w trosce o jakość

Copyright 2023 Złote Jabłko

Projekt i wykonanie: Robert Ściśliński