Naszą restaurację zaopatrujemy w produkty własnej uprawy. Dysponujemy 2- hektarowym polem, na którym uprawiamy kapustę, cebulę, truskawki, ogórki i wiele innych. Wszystkie produkty wykorzystywane w naszych daniach są wytwarzane w ekologiczny sposób.
Naszą restaurację zaopatrujemy w produkty własnej uprawy. Dysponujemy 2- hektarowym polem, na którym uprawiamy kapustę, cebulę, truskawki, ogórki i wiele innych. Wszystkie produkty wykorzystywane w naszych daniach są wytwarzane w ekologiczny sposób.
Własnoręcznie przetwarzamy nasze produkty, które wykorzystujemy w daniach, bądź sprzedajemy jako przetwory BIO w naszej restauracji. Dostępne są przygotowane przez nas ogórki kiszone, kapusta kiszona, czy sok z buraków. Sprzedajemy również uprawiane na naszym polu warzywa. Kapusta kiszona, która znajduje się w naszych pierogach jest wytwarzana przez nas od pędu do gotowego dania.
Własnoręcznie przetwarzamy nasze produkty, które wykorzystujemy w daniach, bądź sprzedajemy jako przetwory BIO w naszej restauracji. Dostępne są przygotowane przez nas ogórki kiszone, kapusta kiszona, czy sok z buraków. Sprzedajemy również uprawiane na naszym polu warzywa. Kapusta kiszona, która znajduje się w naszych pierogach jest wytwarzana przez nas od pędu do gotowego dania.
Stado tych pierzastych stworzeń pomaga nam w zaopatrywaniu naszej restauracji w jajka do pierogów i nie tylko. Na naszym wybiegu kury, kaczki i gęsi pasą się zielonym owsem i samopszą.
Stado tych pierzastych stworzeń pomaga nam w zaopatrywaniu naszej restauracji w jajka do pierogów i nie tylko. Na naszym wybiegu kury, kaczki i gęsi pasą się zielonym owsem i samopszą.